Papier is mooi en prettig materiaal om op en om mee te werken. Er zijn veel variëteiten en je kunt zowel 2- als 3-dimensionaal werken. Zo maak ik collages; mobiles, reliëfs en objecten. Hierbij maak ik gebruik van (eigen gemaakt) handgeschept papier of recycled papier

uit 2013 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Blaadjes

2015

Relief van handgeschept papier, bladeren en takjes.

Samen

2015

"Samen" collage van handgeschept papier.

Bootje varen

2015

Handgeschept papier met Afrikaanse peulendoos. 

Licht en schaduwspel

2016

Dit object is gemaakt van vele omhulsels van de luciferdoosjes.

Licht en schaduw

2016

Dit wandrelief is gemaakt van meerdere luciferdoosjes. 

Feestje

2017

Handgeschept papier. De collage ontstaat tijdens het scheppen van het papier.

Muzikaal feestje

2017

Handgeschept papier. De collage ontstaat tijdens het scheppen van het papier. Naast de vele kleuren papiersnippers, zijn ook stukjes van notenbalken toegevoegd.

Carnaval

2017

Handgeschept papier. De collage ontstaat tijdens het scheppen van het papier.

Kleurenspel 1

2013

"Kleurenspel 1" is een collage uit een serie van 4 werken.

Kleurenspel 2

2013

"Kleurenspel 2" is een collage uit een serie van 4 werken.

Kleurenspel 3

2013

"Kleurenspel 3" is een collage uit een serie van 4 werken.

Kleurenspel 4

2013

"Kleurenspel 4" is een collage uit een serie van 4 werken.

Rolletjes relief horizontaal

2015

Dit horizontale relief is opgebouwd uit honderden rolletjes recycled papier uit tijdschriften. De rolletjes zijn elk 3,5 cm. lang. De letters en kleuren van het tijdschriftenpapier zijn nog zichtbaar. Het relief heeft een pass partout en is ingelijst (30x40 cm.).

Rolletjes relief verticaal

2015

Dit verticale relief is opgebouwd uit honderden rolletjes recycled papier uit tijdschriften. De rolletjes zijn elk 3,5 cm. lang. De letters en kleuren van het tijdschriftenpapier zijn nog zichtbaar. Veel kijkers vinden dit relief lijken op een boekenkast vol boeken. Het relief heeft een passpartout en is ingelijst (30x40 cm.).

Rolletjes in blokken

2015

Dit relief is opgebouwd uit honderden rolletjes recycled papier uit tijdschriften en is in blokjes opgebouwd. De rolletjes zijn elk 3,5 cm. lang. De letters en kleuren van het tijdschriftenpapier zijn nog zichtbaar. Het relief heeft een passpartout en is ingelijst (30x40 cm.).

Blokken

2017

Dit 2-dimensionale werk "Blokken" is een batik op papier. Door het papier eerst te bewerken met was en daarna in een zwart verfbad te dompelen, ontstaat de tekening. Later heb ik nog een wit accent aangebracht met acrylverf. Het werk heeft een zwarte lijst.

Labyrint

2017

Dit 2-dimensionale werk "Labyrint" is een batik op papier. Door het papier eerst te bewerken met was en daarna in een zwart verfbad te dompelen, ontstaat de tekening. Later heb ik nog een wit accent aangebracht met acrylverf. 

Luchtbellen

2017

Dit 2-dimensionale werk "Luchtbellen" is een batik op papier. Door het papier eerst te bewerken met was en daarna in een zwart verfbad te dompelen, ontstaat de tekening. Later heb ik nog een wit accent aangebracht met acrylverf. 

Varenblad

2017

Dit 2-dimensionale werk "Varenblad" is een batik op papier. Door het papier eerst te bewerken met was en daarna in een zwart verfbad te dompelen, ontstaat de tekening. Later heb ik nog een wit accent aangebracht met acrylverf.